Taupīgās ķirbju pankūkas

 07. oktobris 2009 9:00 Recepte  skatījumi: 9957


Paņem bļodā neapēstos ķirbju salātus (parasti gatavoti gabaliņos sagriezti, kā mūsu māmiņas uz svētkiem gatavoja), saspaida kopā ar šķidrumu (tas ir salds), pieber šķipsniņu sāls, piesit olu, pieber miltus un pieber tējkarotes galiņu sodas, visu sajuac un liek uz pannas pa karotei. Pankūkas ēd ar brūkleņu ievārījumu  un ābolu mizu tēju. Brokastis gatavas!

 

Iesūtījusi: Māra Lazdiņa, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Soda
1 šķipsniņa
2. Milti
2 glāzes
3. Olas
2 gab
4. Ķirbju salāti
1/2 litri
5. Sāls
1 šķipsniņa


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk