Ķirbju pankūkas

 06. oktobris 2009 15:00 Recepte  skatījumi: 19811


Ķirbi sarīvē skaidiņās, arī sieru sarīvē. Ķiploku saberž, pētersiļus sasmalcina. Produktus sajauc,pievieno olas, sāli, piparus, miltus. Masu ar karoti liek pannā sakarsētos taukos un apgrozot cep zeltainas pankūkas. Pasniedz ar krējumu un skābu ievārījumu.
Ķirbi labāk rīvēt uz rupjās rīves - tas saglabās vairāk sulas.

 

 

Iesūtījusi: Baiba Auziņa, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Pētersīļi
saišķītis
2. Ķirbis notīrīts
500 grami
3. Olas
2 gab.
4. Milti
4 ēdamkarotes
5. Siers ciets
50 grami
6. Ķiploks
2 daiviņas
7. Sāls
8. Pipari
9. Eļļa


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk