Vitamīnu deva

 06. oktobris 2009 14:00 Recepte  skatījumi: 4681



Foto: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/


Sagriežam sīkos kubiņos seleriju kātus, ābolus (nemizo) un samaisa ar majonēzi. Ciedru riekstus pirms pasniegšanas iemaisa vai pārkaisa pāri. Sāli pēc garšas, mēs neliekam, tāpat ir garšīgi. Riekstus pievienojam svētku reizēs, ikdienā tos nelietojam. Garšīgi un kraukšķīgi!

Sastāvdaļas

1. Ciedru rieksti
2-3 ēd.kar.
2. Seleriju kāti
1 iepakojums
3. Āboli (sulīgi, cieti) iesaku fuji
3 vidēji
4. Majonēze provansas
cik vēlas



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk