Sautēti skābēti kāposti

 05. oktobris 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 38167



Foto: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/


Sasmalcinātus sīpolus katlā sakarsētos taukos apcep gaišii brūnus. Pievieno skābētus kāpostus, pielej nedaudz ūdens, pieber sāli un sautē, laiku pa laikam apmaisot, līdz kāposti mīksti. Beigās pievieno cukuru. Sautētie kāposti ir ļoti garšīgi, ja tos gatavo no tikko ieskābētiem kāpostiem vai daļu skābēto kāpostu aizstāj ar svaigiem kāpostiem.

Sautētiem kāpostiem var pievienot ķimenes, tomātu biezeni vai sarīvētus burkānus un 1 - 2 ēdamkarotes skāba krējuma.

Sastāvdaļas

1. Skābēti kāposti
1 kg
2. Sīpoli
70 g
3. Sāls, cukurs


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk