Pirmo reizi Latvijā - pilna servisa bērnudārzs modernā biroju ēkā

Upmalas Birojos ēkas attīstītājs pirmo reizi Latvijā ir ierīkojis pilna servisa bērnudārzu biroju centrā. Svinīgā dārziņa BeBe atklāšana notika Mūkusalas ielā 101. Bet dārziņu var apskatīt arī jebkurā citā laikā!

Foto no www.bebe.lv arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no www.bebe.lv arhīva.

Jaunizveidotā bērnudārza BeBe atklāšanas ietvaros jaunie vecāki varēs gan iepazīties ar bērnudārza telpām un bērnu ikdienas programmu, gan kopā ar savām atvasēm aktīvi piedalīties pirmajā atklātajā nodarbībā. Tāpat klātesošie tiks iepazīstināti ar vairākiem bērnudārza papildpakalpojumiem – radošo darbnīcu grūtniecēm (nodarbību cikls topošajām māmiņām, kur, izmantojot skaņu terapiju, jaunās mammas mācās darināt bērnu drēbītes), bēbīšu skoliņu mazuļiem no 6 mēnešu vecuma (īpaša programma pašiem mazākajiem bērniem, kuras ietvaros ar dažādiem vingrinājumiem un rotaļām tiek veicināta mazuļu attīstība), skolu Tētis aukle (divu dienu praktiski un teorētiski kursi jaunajiem tētiem par mazuļa kopšanu) un Čučumuižas skoliņu (īpaši rituāli, lai bērns labāk iemigtu). Bērnudārzs ir 201 m2 plašs un tajā vienlaicīgi var uzturēties līdz 30 bērniem.

„Šis ir jau trešais BeBe bērnudārzs Rīgā, taču pirmais biroju ēkā. Ņemot vērā augstos Upmalas Biroju ēkas celtniecības standartus, arī bērnudārzs ir veidots atbilstoši A klases telpu izvirzītajām prasībām. Ņemot vērā, ka šobrīd bērnu iekļūšana pašvaldību dārziņos ir ļoti apgrūtināta, mums ar sievu ir patiess prieks, ka spējam vismaz nelielai daļai jauno Rīgas ģimeņu piedāvāt modernu un omulīgu privāto bērnudārzu, kurā par mazajiem ķipariem rūpēsies profesionālas un atsaucīgas audzinātājas”, saka Juris Stikāns, SIA BeBe valdes loceklis.

Laipni gaidīti ir visi interesenti – īpaši jau jaunās māmiņas un tēti kopā ar savām atvasītēm. Nāciet un aplūkojiet modernāko privāto bērnudārzu Rīgā!

Papildu informācija:
Juris Stikāns, BeBe valdes loceklis, t. 22326693.

Reklāma
Reklāma

 

Vēl lasi www.bebe.lv