Mannā biezputra ar ķirbi

 02. oktobris 2009 16:00 Recepte  skatījumi: 10475



 

Ķirbi attīrit no mizas un sagriezt mazos kubiciņos. Uzvārīt ūdeni. Maisot ar karoti, lēnām iebērt mannā tā, lai nebūtu izveidojušies kunkuļi, pievienot ķirbju gabaliņus, visu samaisīt. Vārot ieteicams maisīt biezputru, lai nepiedeg. Pievienot cukuru. Aptuveni pēc 20 minūtēm biezputra ir gatava.

Labu ēstgribu!

 

Iesūtījusi: Jeļena Uau, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Ķirbis
100 grami
2. Manna
1 glāze
3. Cukurs
1 tējkarote
4. Ūdens


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk