Vista ar ķirbjiem un burkāniem

 02. oktobris 2009 12:00 Recepte  skatījumi: 13021


Foto: Shutterstock.com


 

Novāra rīsus.
Sagriež gabaliņos vistas fileju, kubiciņos ķirbi, ripiņās burkānus un pētersīļu saknes. Gaļu apcep. Kad brūna, pievieno burkānus un pētersīļus, pievieno garšvielas. Zem vāka sautē, kamēr gandrīz mīksti.Tad pievieno ķirbjus. Kad viss gatavs, ēd ar rīsiem.

Labu apetiti!

 

Iesūtījusi: Agnese Grīnberga - Wos', recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Pētersīļu sakne
2. Burkāns
2 gab
3. Ķirbis
pēc vēlmes
4. Vistas fileja
2 gab
5. Rīsi
2 paciņas
6. Sāls, pipari
pēc garšas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk