Ķirbju medus

 01. oktobris 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 8710



Noņemiet ķirbim mizu, bet mīkstumu sarīvējiet ar rupju dārzeņu rīvi un sajauciet ar cukuru. Atstājiet, lai pastāv, kamēr sāks izdalīties sula. Vāriet uz lēnas uguns, bieži nosmeliet izdalījušos sulu un lejiet to citā katlā. Nosmelto sulu vēl reizi uzkarsējiet, pieberiet kanēli, krustnagliņas un vāriet, līdz tā sabiezēs skābā krējuma biezumā, pasmeltai lāsei jāsastingst. Pilda burciņās karstu.

 

 

Iesūtījusi: Maruta Lepeško, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Krustnagliņas
2. Ķirbji
1 kg
3. Cukurs
250 gr
4. Kanēlis


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk