Ķirbju, ābolu un cidoniju ievārījums

 01. oktobris 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 9301



 

Visas sastāvdaļas  sagriež mazos gabaliņos, saliek katlā, pārber ar cukuru un uzlej glāzi stipras piparmētru tējas, ko iepriekš sagatavo. Pēc uzvārīšanās vāra 30 minūtes. Karstu pilda burciņās, aizvāko aukstu un novieto pagrabā līdz brīdim, kad sakārojas ko garšīgu pie pankūkām!

 

 

Iesūtījusi:

Maruta Lepeško, recepšu konkursa

Ķirbju ražas svētki

dalībniece

Sastāvdaļas

1. Glāze ūdens
2. Svaigas vai kaltētas piparmetru lapas
3. Cidonijas
500-700 gr
4. Āboli
700 gr
5. Ķirbji
700 gr
6. Cukurs
700 gr


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk