Salāti ziemai

 01. oktobris 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 30800



 

Visu sagriež un liek katlā vārīties, ūdeni nevajag,  jo vārīsies savā sulā, bet ja ir vēlēšanās - var pusglāzi ūdeni pieliet. Kad viss ir gatavs un mīksti izvārījies, tad pievieno eļļu, sāli pēc garšas un etiķi, bet var etiķi arī nepievienot, un vāra, visu laiku samaisot vēl 20 -30 minūtes un - pa burkām. Sterilizēt nevajag. Iznāk līdz 13-15 l burciņas.
Šos salātus var pievienot pie zupām, mērcēm un vienkārši tāpat ar kartupeļiem.
Labu apetīti!

Sastāvdaļas

1. Lauru lapas
2. Etiķis
4 ēdam.k.
3. Sāls
4. Sarkanā paprika
2 kg
5. Sīpoli
2 kg
6. Tomāti
2 kg
7. Selerijas sakne
1-2 gab
8. Kāposts
1/2 gab
9. Eļļa
3 - 4 glāzes
10. Melnie pipari
11. Burkāni
2 - 3 kg


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk