Lapkritis

 01. oktobris 2009 18:00 Recepte  skatījumi: 5089



 

Ķirbi, burkānus un ābolus (viss vienādās daļās) sarīvē rupjākās skaidiņās. Pievieno smalki rīvētu selerijas sakni. Bet tikai mazliet! Tie, kam tā negaršo, var iztikt bez šīs sastāvdaļas.
No citrona, medus un olīveļļas ( vai citas - pēc vēlēšanās) pagatavo mērcīti, ar ko pārlej salātus.Pārkaisa ar viegli apgrauzdētām ķirbju sēklām. Krāsu akcentam un košumam  uzber arī kādu dzērveni.

Salāti rudenīgo krāsu gammā ir gatavi!
Lai labi garšo! :)

 

 

Iesūtījusi: Aelita Beinaroviča, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Medus(šķidrs)
2. Ķirbis
3. Citrons
1 gab
4. Ķirbju sēklas
5. Dzērvenes
dekorēšanai
6. Selerijas sakne
var nelikt
7. Āboli
8. Burkāni
9. Olīveļļa


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk