Ķirbja, ābolu un kukurūzas biezputra

 01. oktobris 2009 14:00 Recepte  skatījumi: 7603


 

Uzvārīt 1,5 glāzes ūdens (var uz pusi ar pienu), iebērt putraimus, samaisīt un vārīt uz lēnas uguns 15-20 min. Ķirbi un nomizoto ābolu sagriež kubiņos, katliņā ielej nedaudz ūdens un pasautē zem vāka, kamēr mīksti. Tad sastampā un liek klāt pie putras, klāt liekam medu un sviestu, visu samaisām un ļaujam ievilkties 10.min.

 

 

Iesūtījusi: Ludmila Štāla, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Cukurs
1 ēd.k
2. Ābols
1 gab
3. Ķirbis
300 gr
4. Kukurūzas putraimi
1/2 glāzes
5. Medus,sviests pēc garšas


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk