Ķirbji ar cidonijām

 01. oktobris 2009 14:00 Recepte  skatījumi: 22786



Cidonijām izņem serdes, sagriež šķēlītēs. Ķirbjus sagriež kubiņos. Pilda burkās - apmēram 2/3 daļas ķirbjus un 1/3 daļa cidonijas. Pārlej ar karstu cukura sīrupu. Karsē 85 grādu temperatūrā - 0,5l burkas - 10 min, 1l burkas - 15min.

 

Iesūtījusi: Santa Jaunzeme, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. ūdens
1 litrs
2. cukurs
700 grami
3. Cidonijas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk