Ķirbis ar dzērvenēm

 01. oktobris 2009 9:00 Recepte  skatījumi: 4233



 

Ķirbi nomizo un sarīvē uz dārzeņu rīves, uzkaisa sāli un pagaida, lai nedaudz atsulojas, tad nospiež lieko šķidrumu. Pievieno dzēvenes un zaļos konservētos zirnīšus. Visu samaisa. Garšo kā svaigu gurķu salāti - ļoti garšīgi! Šos salātus var ēst gan kā piedevu, gan kā atsevišķu ēdienu.

 

Iesūtījusi: Laima Kundziņa, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Majonēze vai krējums
200 - 300 gr
2. Dzērvenes
1 glāze apm 200gr
3. Ķirbis
1/4 kg vai gr
4. Zaļie zirnīši (konservētie)
1 bundžiņa


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk