Jautrais ķirbītis 1

 01. oktobris 2009 1:00 Recepte  skatījumi: 4690



( Var pievienot arī nedaudz kolrābi 50 g)
Visu sautē nelielā ūdens daudzumā. Sāk ar kolrābi, jo tas vārās ilgāk, līdzīgi kā burkāns. Kad kolrabis ir mīksts pievieno papriku,  kabaci un garšaugus - sautē vēl 15 min. Ja gatavo bez kolrābja, tad visu sautē kopā aptuveni 20 minūtes un pievieno nedaudz puravu. Kad viss ir gatavs var sablenderēt un izmantot kā mērci rīsiem vai griķiem.  Var ēst arī kā sautējumiņu.

 

Iesūtījusi: Gundega Jēruma, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Ķirbis
200 g
2. Saldā paprika
50 g
3. Dilles, pētersīlis
pēc garšas
4. Kabacis
100 g


1 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk