Pildīts ķirbis

 01. oktobris 2009 0:00 Recepte  skatījumi: 13643



 

Ķirbi nomazgā, nogriež vāciņu (neizmet) izņem sēklas, iekšpusi nedaudz apsāla. Olas saputo ar sāli un cukuru. Sasmalcina vai samaļ sīpolu un ķiploku. Kārtīgi samaisa malto gaļu ar olu masu, sīpolu, ķiploku, ūdeni un rīsiem, ja vajag vēl pievieno sāli. Pilda ķirbī, uzliek vāciņu. Cep cepeškrāsnī 200 grādos ~ stundu.

Garšīgi sanāk arī tad ja maltās gaļas vietā lieto zivi (lasi).

 

Iesūtījusi: Līga Kupica, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Cukurs
1/3 tējk.
2. Ķiploka daiviņa
1 gab
3. Sāls, vegeta
pēc garšas
4. Vārīti rīsi
2 ēd kar.
5. Ķirbis
15 cm diametrā gab
6. Maltā gaļa
7. Auksts ūdens
1/2 glāze
8. Olas
2 gab
9. Sīpols
neliels


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk