Pikantais ķirbītis

 30. septembris 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 4116



 

Sagriežam ķirbi 10 mm biezās šķēlēs, apviļā miltos un olā, cep uz uzkarsētas pannas. Liek traukā kārtās -  viena kārta ar ceptiem ķirbjiem, pārkaisa ar ķiolokiem un pārlej ar tomātu mērci, liek pāri otru kārtu. Pasniedz siltu. Var arī kā piedevu (pārliet ar krējumu). Ļoti garšīgi!

 

 

Iesūtījusi: Ilze Riekstiņa, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Ola ,milti
2. Ķirbis 10mm biezas šķēles
10 gab
3. Ķiploki
4. Tomātu mērce dabīga


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk