Ķirbju zupa 2

 30. septembris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 6396



 

Sagriež ķirbi kubiņos, tā lai katliņā būtu vairāk kā puse, un vāra ūdenī uz lēnas uguns. Kad ķirbis ir iekrāsojies dzeltenīgi caurspīdīgs, tad saturam pielej klāt pienu, tik daudz, lai veidotos zupa, pieber klāt cukuru pēc garšas, visu uzvāra un atdzesē, pasniedz atdzesētu. Labu apetīti! 

 

Iesūtījusi: Līga Ozola, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Ķirbis
2. Piens
3. Cukurs


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk