Ķirbju sēklas

 30. septembris 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 9854



Izloba ķirbja sēklas. Saberž piestā pēc patikas - smalki, vai lielākos gabaliņos. Pievieno medu un sajauc. Medus un sēklu daudzumu var variēt, kā nu kuram labāk garšo. Var pievienot dzērvenes. Garšo lieliski un pie viena izdzenā arī cērmes.

 

Iesūtījusi: Teiksma Bondare, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Izlobītas ķirbja sēklas
2 glāzes
2. Medus
1/2 glāze


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk