Ķirbju-ābolu biezenītis

 30. septembris 2016 12:00 Recepte  skatījumi: 13146



Foto: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/


 

Katliņā ielieku kubiciņos sagrieztus ķirbi un ābolu, ieleju ūdeni tā, lai tos nosedz, lieku vārīties uz mazas uguns. Kad ķirbis un ābols paliek mīksti, pievienoju kukurūzas pārslas un vāru vel kādas 15 minūtes, kamēr ķirbis un ābols izšķīst un masa ir biezeņa konstintencē. Tad mazliet blenderēju un pildu burciņās, atdzesēju un lieku ledusskapī. Glābājusi esmu līdz 2 nedēļām.

 

Iesūtījusi: Jūlija Vidiņa, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Kukurūzas parslas valdo
50 gr
2. Āboli (notīrīts)
200 gr
3. Ķirbis (notīrīts)
200 gr


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk