Vārām ķirbja zupu! Dekorējam Helovīna noskaņās

 31. oktobris 2016 12:25 Recepte  skatījumi: 9350

Svinat vai nesvinat Helovīnus, oktobris un novembris ir īstais laiks ķirbja zupas vārīšanai, tik jāatrod savai ģimenei mīļāko zupas recepti. Vairāk recepšu skati sadaļā Virtuve - > Ķirbju ēdieni.



Foto: Shutterstock.com

Bērniem patiks, ja zupu pirms pasniegšanas izdekorēsit!


Ķirbi nomizot, izņemt sēklotni, ķirbi sagriezt gabaliņos. Nomizot sīpolu, sagriezt gabaliņos. Katliņā uzskarsēt eļļu, iebērt sīpolus, pasautēt. Iebērt ķirbi, visu vēl pasautēt. Katliņā ieliet ūdeni, visu uzvārīt. Piebērt dārzeņu buljonu. Katliņam uzlikt vāku un uz zemas uguns 15 min. vārīt. Ar blenderi zupu sablenderēt un pievienot skābo krējumu. Ķirštomātus nomazgāt, sagriezt gabaliņos un piebērt zupai. Zupu velreiz uzvārīt. Pieliet apelsīnu sulu, pēc garšas piebērt sáāi un maltos melnos piparus.

 

Iesūtījusi: Iveta Hubere, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Sīpols
1 gab.
2. Olīveļļa
2 ēdamkarotes
3. Skístoshais dárzenju buljons
1-2 ēdamkarotes
4. Skabais krejums
100 gr
5. Ķiršu tomātiņi
100 gr
6. Ķirbis
1,5 kg
7. Apelsīnu sula
1-2 ēdamkarotes
8. Ūdens
1 litrs


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk