Ķirbja karbonāde

 30. septembris 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 13527



Foto: Inese Stuģe


Sagatavo ķirbi šķēlēs, izklapē viegli.Tad apkaisa ar sāli, pipariem, nedaudz kaltētu timiānu. Olu sakuļ, tai pierīvē nedaudz muskatriekstu. Panē ķirbi miltos, tad olā, tad rīvmaizē. Cep vidēji karstā eļļā uz pannas apm. 5 min. no abām pusēm. Ja nav pietiekoši cepts, var cepšanu turpināt cepeškrāsnī. Pasniegt var ar vārītiem kartupeļiem, ar dažādu dārzeņu piedevām. Der arī kā laba karstā uzkoda.

 

 

 Iesūtījusi: Gunta Ozola, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Muskatrieksts vai ķimenes
pēc garšas
2. Sāls, pipari
pēc garšas
3. Olas
1 gb
4. Milti,rīvmaize panēšanai
50 gr
5. Timiāns
pēc garšas
6. Ķirbis
200 gr


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk