Ķirbju - ābolu pudiņš

 30. septembris 2009 19:00 Recepte  skatījumi: 5231



 

Ķirbi nomizo, izņem sēklas un sarīvē. Ābolam izgriež serdi un sarīvē. Karstā pienā ieliek ķirbjus un sautē 7 - 10 min. Tad pievieno ābolus, nedaudz sāls, daļu cukura, garšvielas, kanēli un sautē, līdz āboli mīksti. Masu atdzesē līdz 50-60 grādiem. Olas dzeltenumu un baltumu atsevišķi uzputo ar cukuru. Ķirbju masai pievieno olas dzeltenumu un iecilā olas baltumu. Masu ielej ar margarīnu ieziestā cepešpannā un cep 180 grādos 30min. Pasniedz ar skābu krējumu vai ievārijumu.

 

 Iesūtījusi: Jolanta Stankeviča, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Garšvielas
2. Margarīns
3. Manna
4. Olas
5. Cukurs
6. Piens
7. Āboli
8. Ķirbis


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk