Ķirbju sacepums

 30. septembris 2009 19:00 Recepte  skatījumi: 7401


 

Olu dzeltenumus sajauc ar cukuru, sviestu un vanilīncukuru. Masai pievieno izkarsētu padzesētu mannu un saulespuķu sēklas. Pieliek sarīvētu ķirbi, kam notecināta sul (parasti izmantoju biezumus no iepriekšējā dienā spiestās ķirbju sulas) un iecilā saputotu olas baltumu. Cepamo formu ieziež ar taukvielām un ievieto sagatavoto masu. cep 200 - 250 grādu temperatūrā līdz gaišbrūnam (apm. 30 min.)

 

 Iesūtījusi: Antra Kārkla, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Manna
1 brokastu krūzīte
2. Vanilīncukurs
1 tējkarote
3. Cukurs
1 brokastu krūzīte
4. Olas
5
5. Sviests vai margarīns
50 g
6. Saulespuķu sēklas
1/2 brokastu krūzīte
7. Smalki sarīvēts notecināts ķirbis
5 brokastu krūzīte


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk