Ceptais ķirbju un biezpiena deserts

 30. septembris 2009 18:00 Recepte  skatījumi: 6709



Foto: Shutterstock.com


Pannu ieeļļo un pārkaisa ar sausiņiem. Ķirbi sagriež šķēlēs un apcep sviestā. Biezpienu samaisa ar olām, cukuru un vaniļas cukuru. Cepamā pannā kārto: ķirbja kārtu, biezpiena masas kārtu, virsū sacepumu pārkaisa ar sausiņiem un cep cepeškrāsnī gatavu.

Iesūtījusi: Judīte Olte, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Vaniļas cukurs
2. Cukurs
1/2 glāze
3. Olas
4 gabali
4. Sviests
100 grami
5. Biezpiens
500 grami
6. Ķirbis
500 grami
7. Maltie sausiņi


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk