Ķirbju salāti ar apelsīnu

 30. septembris 2009 16:00 Recepte  skatījumi: 6729



Ķirbi nomizo un sarīvē, apelsīnu nomizo un sagriež kubikos, uzkaisa citronskābi un samaisa, ļauj ievilkties un ēd kā desertu ar saldējumu, vai arī pie gaļas ēdieniem.

Var gatavot ar dzērvenēm - tad tās ir jāsamaļ un pa vidu iebārstīt veselas, tad šo ēdienu mēs ar mazmeitiņu Fēbi Līgu uz Helovīnu svētkiem saucam par "salātiem ar spociņa actiņām".

Pamēģiniet,nav nekas sarežģits,bet ir garšīgi!

 

 Iesūtījusi: Māra Lazdiņa, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Ķirbis
1/2 kg
2. Apelsīns
3 gab


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk