Ābolu uzputenis

 29. septembris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 10212



 

Ābolus nomazgā, sagriež daiviņās, pārlej ar ūdeni, izvāra mīkstus un izberž caur sietu. Iegūtajam biezenim pievieno cukuru, mannu un maisot karsē 5 minūtes. Nedaudz atdzesētu masu saputo stingrās putās.

Pasniedz ar pienu vai vaniļas mērci.

 

Recepte no grāmatas: Ikdienai un svētku galdam/Ņ. Masiļūne. – Rīga: Avots, 1982

Sastāvdaļas

1. Cukurs
5 ēd.k.
2. Manna
4 ēd.k.
3. Ūdens
2 glāzes
4. Saldskābi āboli
500 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk