Ābolu sambuks

 29. septembris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 11215



Ābolus nomazgā un izcep cepeškrāsnī, karstus izberž caur sietu, pieber cukuru un uzvāra. Atdzesētai masai pievieno olu baltumus un puto, līdz rodas stingra, gaiša ābolu masa. Pasniedz ar pienu, putukrējumu vai vaniļas mērci.

 

Recepte no grāmatas: Ikdienai un svētku galdam/Ņ. Masiļūne. – Rīga: Avots, 1982

Sastāvdaļas

1. Saldskābi āboli
500 g
2. Cukurs
1/2 glāze
3. Olu baltumi
2 gab


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk