Rudens svaigums

 27. septembris 2009 17:00 Recepte  skatījumi: 3402




Burkānu nomazgājam un sarīvējam uz rupjās dārzeņu rīves. Ābolus nomazgājam, nomizojam un arī sarīvējam uz rupjās dārzeņu rīves. Puķkāpostu sagriežam ar nazi. Visu rūpīgi samaisām ar majonēzi.
Šos slātus var paņemt līdz uz darbu pusdienās. Klāt pieliekot kādu kotleti vai cepeša šķēli. Iznāk lētāk un garšīgāk.
           Lai labi garšo : )

Sastāvdaļas

1. Saldskābi āboli
2 gab
2. Burkāni
2 gab
3. Puķkāposts
250 gr
4. Majonēze


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk