Malta gaļa burkānu mērcē

 24. septembris 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 9090



 

Sasmalcinātu sīpolu un skaidiņās sarīvētu burkānu taukos apcep. Pievieno malto gaļu un arī apcep. (Gaļu ilgi necep, jo tad tā kļūst cieta.) Pēc tam pārkaisa ar miltiem, mazliet apcep, atsķaida ar buljonu vai vārošu ūdeni un sautē, līdz burkāni mīksti. Pieliek tomātu biezeni, sāli un krējumu. Pasniedz ar kartupeļu biezeni vai vārītiem kartupeļiem un skābiem gurķiem.

 

Recepte no grāmatas: Jaunajām namamātēm/V. Gustava, I. Jansone. – Rīga: Zvaigzne, 1983

Sastāvdaļas

1. Liellopu gaļa
75 g
2. Taukvielas
3. Sīpols
1 gab
4. Burkāns
1 gab
5. Milti
1 ēd.k.
6. Tomātu biezenis
7. Krējums, sāls


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk