Miežu putraimu biezputra 1

 23. septembris 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 28118



 

Verdošā sālsūdenī ber noskalotus miežu putraimus un vāra, pa reizei apmaisot, līdz putraimi uzbriest pusmīksti. Tad pielej atsevišķi uzvārītu pienu, izmaisa un ūdens peldē vai cepeškrāsnī sutina putraimus mīkstus.

Pasniedz ar apceptu speķi un pienu.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu nacionālie ēdieni/Ņ. Masiļūne.- Rīga: Jumava, 2004

Sastāvdaļas

1. Miežu putraimi
150 g
2. Ūdens
300 g
3. Piens
200 g
4. Sāls


1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk