Valmierā turpinās darboties bēbīšu skolas

Valmieras Jaunatnes centrā Vinda (Garā iela 10) un pirmsskolas izglītības iestādēs Sprīdītis (Rūpniecības iela 29) un Vālodzīte (Smiltenes iela 10) turpinās darboties bēbīšu skolas.

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

Valmieras Jaunatnes centrā Vinda bēbīšu skolas nodarbības jau uzsāktas, taču interesenti aicināti pievienoties jebkurā laikā. Nodarbības norisinās divas reizes nedēļā – pirmdienās un trešdienās. Ar bēbīšiem strādā pirmsskolas izglītības skolotājas Agita Ziņģīte un Inese Krujēle.

PII Vālodzīte bēbīšu skolas nodarbības sāksies oktobrī, tās notiks vienu reizi nedēļā. Ar bēbīšiem strādās skolotāja Sandra Bērziņa.

Savukārt PII Sprīdītis, ēkas rekonstrukcijas darbu dēļ, bēbīšu skola sāks darboties nākamā gada janvārī. Jau šobrīd jaunie vecāki izrādījuši lielu interesi par iespēju apmeklēt šādas nodarbības, tādēļ iecerēts, ka tās norisināsies trīs grupās, ko vadīs skolotāja Līga Iesmiņa.

Bēbīšu skolas nodarbības var apmeklēt jaunie vecāki kopā ar mazuļiem no četru mēnešu vecuma. Nodarbību laikā mazuļi, atbilstoši savam vecumam, apgūst kontaktēšanās prasmes ar citiem bērniem, rotaļājas, vingrina runas un muzikālās iemaņas, savukārt bēbīšu māmiņām vai tētiem tā ir iespēja satikt savus domubiedrus, iemācīties jaunas šūpuļdziesmas un izpildīt dažādus vingrinājumu kopā ar savu mazuli.

Bēbīšu skolās tiek pievērsta uzmanība gan bērna fiziskajai, gan intelektuālajai attīstībai, stiprinot emocionālo saikni starp māmiņu un mazuli. Bērni, kuri apmeklējuši nodarbības, ir drošāki un atvērtāki pret jaunu vidi. Vienlaikus mazuļi tiek sagatavoti mācību procesam pirmsskolas izglītības iestādēs un zina, ko no viņiem prasīs skolotājas.

Jāpiebilst, ka visās Valmieras bēbīšu skolās nodarbību maksa ir vienāda – astoņi lati mēnesī. Plašāka informācija par pieteikšanos nodarbībām pieejama Valmieras Jaunatnes centrā Vinda, PII Sprīdītis un PII Vālodzīte.
 

Reklāma
Reklāma