Klasiskās liellopa un cūkas gaļas kotletes

 21. septembris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 7927




 

Gaļu, sīpolu un izmērcētu baltmaizi izlaiž 2 reizes cauri gaļas mašīnai, atšķaida pēc vajadzības ar buljonu, pienu vai ūdeni, pieliek klāt olu, sāli un piparus; ar rīvmaizes palīdzību veido apaļas vai trīsstūrainas kotletes, cep taukos gaiši brūnas. Pasniedz karstas ar skāba krējuma mērci, sausiem kartupeļiem un dažādiem salātiem.

 

Recepte no grāmatas Mājturība : Kaucmindes mājturības semināra absolventu biedrības rakstu izlase. - Rīga : Scientiae, 1991.

Sastāvdaļas

1. Liellopu gaļa
300 g
2. Cūkgaļa
300 g
3. Baltmaize (piens vai ūdens tās izmērcēšanai)
40 g
4. Sīpols
1 gab
5. Ola
1 gab
6. Sāls, pipari
7. Buljons pēc vajadzības
8. Rīvmaize
75 - 100 g
9. Taukvielas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk