Biešu salāti ar āboliem

 21. septembris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 9609



 

Strēmelītēs saēvelētas novārītas bietes sajauc ar tāpat sasmalcinātiem āboliem, pievienojot skābu krējumu, sarīvētus mārrutkus, cukuru un citrona sulu. Visu viegli izmaisa un nogaršo. Mārrutku garša šinī gadījumā nevar būt pārsvarā pār biešu un ābolu garšu.

Salātus var sagatavot arī bez krējuma, tad citrona sulu lieto vairāk.

 

Recepte no grāmatas Mājturība : Kaucmindes mājturības semināra absolventu biedrības rakstu izlase. - Rīga : Scientiae, 1991.

Sastāvdaļas

1. Bietes
200 g
2. Āboli
200 g
3. Skābs krējums
2 - 3 ēd. kar.
4. Mārrutki, cukurs, citrona sula
pēc garšas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk