Saldais kārumniekam

 19. septembris 2009 19:30 Recepte  skatījumi: 11424



Foto: Inese Stuģe


 

Ņemam katliņu ar biezāku dibenu. Ieberam cukuru un karsējam tik ilgi, līdz veidojas brūna karamele. Otrā katliņā uz lēnas uguns sildām  1.5 l piena. Kad piens sasilis, to pielej pie karameles (nebaidies, ja karamele paliek cieta un saiet lielā kunkulī, turpinot karsēt tā ļoti smuki izkusīs). Tiklīdz karamele ir izkususi, tai pievienojam kartupeļu cieti, ko izšķīdina pienā. Sagaidām pirmo burbuli un gardais saldais ir gatavs. Pasniedz atdzesētu ar pienu.
      Lai labi garšo : )

 

Iesūtījusi:

Inese Stuģe, recepšu konkursa

Iedod ko garšīgu! 

  dalībniece

Sastāvdaļas

1. Piens
1 1/2 litri
2. Cukurs
1 glāze
3. Kartupeļu ciete
4 - 5 ēdamkarotes


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk