Veselīgie puravu salāti ar olu! Vasaras gardā recepte

 18. septembris 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 15723



Foto: Viktorija Kuprijanova, http://www.fotostill.lv/


 

Puravus rūpīgi nomazgā, sagriež gredzenos un vēlreiz noskalo ūdenī. Nomizotus ābolus sarīvē uz rupjās rīves, tūdaļ iemaisa krējumā, pievieno sāli, cukuru. Puravu salātus kārto traukos, kuros kārtām pamīšus liek puravu gredzenus un cieti novārītu olu ripiņas, katru kārtu pārlej ar sagatavotu mērci. Rotā ar puravu lapu un olas ripiņu.

Sastāvdaļas

1. Sāls, cukurs
2. Puravi
400 g
3. Saldskābi āboli
400 g
4. Olas
4 gab
5. Skābs krējums
1 glāze


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk