Rīvētu kartupeļu biezenis

 17. septembris 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 4308



 

Nomizotus kartupeļus sarīvē uz sakņu rīves. Dūmotu speķi (50 g) sagriež gabalos, kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem apcep dziļā pannā, pievieno sarīvēto kartupeļu masu, iemaisa sāli, cep cepeškrāsnī, līdz virspusē rodas brūna garoziņa.

Vispirms 20 minūtes cep aizvākotā pannā, pēc tam vāku noņem. Pasniedz ar brūkleņu ievārījumu vai skābu krējumu.

Sastāvdaļas

1. Kartupeļi
800 g
2. Dūmots speķis
300 g
3. Sīpoli
1 - 2 gab


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk