Zaļo tomātu salāti ziemai 1

 17. septembris 2009 14:00 Recepte  skatījumi: 27245

Salāti, ko vari pasniegt gan siltus, gan aukstus, gan arī pievienot zupai! Tieši šādā pat veidā gatavojami salāti no kabačiem.
 



Foto: mammamuntetiem.lv


Nomizo, sarīvē burkānus un apcep eļļā uz pannas (var arī neapcept!). Apcep arī nomizotus, sagrieztus sīpolus. Tomātus sagriež daiviņās, un visus dārzeņus liek katlā sautēties. Kad dārzeņi mīksti, pievieno tomāti mērci, nedaudz eļļas un sāli un piparus pēc garšas. Liek burciņās, skrūvē ciet un atdzisušus ievieto ledusskapī.

 

 

Autore: Inga Akmentiņa-Smildziņa

Sastāvdaļas

1. Negatavi tomāti
1 kg
2. Burkāni
1 kg
3. Sīpoli
1 kg
4. Tomātu mērce
l
5. Eļļa
6. Sāls, pipari pēc garšas


1 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk