Svaigi āboli ar medu

 16. septembris 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 3973




 

Izvēlas vidēji lielus, labus ābolus. Nomizo, sagriež šķēlītēs un glīti sakārto uz lēzenas bļodas. Pārkaisa ar cukuru, pārlaista ar medu un grezno ar saputotu putu krējumu un apgrauzdētiem riekstiem.

 

 

 Recepte no grāmatas: Ēdieni no iekšzemes produktiem/Latvijas Lauksaimniecības kamera. – Rīga: Līdums, 1992  (Oriģinālizdevums 1937)

Sastāvdaļas

1. Svaigi āboli
1 - 1 1/2 kg
2. Medus
200 g
3. Rieksti
50 g
4. Cukurs
75 g
5. Putu krējums
1 1/4 glāze


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk