Karamelizētie burkāniņi

 15. septembris 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 3762




 

Burkānus rūpīgi nomazgājam un liekam katliņā vārīties. Novārītos burkānus nomizojam un sagriežam biezās šķēlēs, liekam uz pannas- pievienojam medu un rupji maltus melnos piparus. Cepam līdz medus sāk karamelizēties un burkāni iegūst patīkamu nokrāsu. Pasniedz pie gaļas ēdieniem.
         Lai labi garšo :)

 

Recepti iesūtīja: Inese Stuģe

Sastāvdaļas

1. Melnie pipari
1 tējkarote
2. Medus
1 ēdamkarote
3. Burkāni
4 gab.


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk