Ceptu dārzeņu salāti

 14. septembris 2009 22:55 Recepte  skatījumi: 2846


 

Visus dārzeņus ļoti rūpīgi nomazgā un cep (ar visu mizu) sakarsētā cepeškrāsnī 30 - 40 minūtes. Gatavus nomizo, sagriež šķēlēs, tad strēmelēs vai skaidiņās.

No eļļas, krējuma un rīvētiem marrutkiem gatavo mērci, mazliet pieliekot sāli, un pievieno dārzeņiem. Pasniedz rotātus ar pētersīļiem.

 

Recepte no grāmatas: Veselīgi ēdieni/Laimdota Rone. – Rīga: Jumava, 1999

Sastāvdaļas

1. Krejums
3 ēd.k.
2. Augu eļļa
2 ēd.k.
3. Burkāns
1 gab
4. Kāļi
2 gab
5. Bietes
2 gab
6. Rīvēti mārrutki
7. Pētersīļu zaļumi


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk