Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 4/5
    Dace Mūrniece

    Ļoti jauka zobārste. Lieliski saprotas ar bērniem!!!!

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Joku konkurss: Kad izaugšu būšu šoferis!

Runājamies ar Viesturu un Juri par profesijām. Par ko nu kurš gribētu strādāt, kad izaugs. Viesturs saka: - Es gribētu būt par aktieri vai tālbraucēju šoferi. - Kāpēc tieši par tiem? - Nu, par aktieri, jo visi saka, ka man tas padodas, bet par tālbraucēju tāpēc, ka tad varētu braukt pa dažādām zemēm un visu ko jaunu redzēt . - Es arī gribu būt par t

Skatīt visus jokus

Receptes » Salāti un uzkodas

Mājās gatavoti galda mārrutki (3)

Recepte / Salāti un uzkodas | Skatījumi 35682

Nav nemaz tik sarežģīti, ja vien tiec pāri grūtākajam - rīvēšanai
Foto: Shutterstock.com

Sastāvdaļas

1. Cukurs 24 - 40 g
2. Sāls 20 g
3. Ūdens 120 g
4. Mārrutku saknes 200 g
5. 3 % etiķis 80 g

Vispirms mārrutku saknes brīdi pamērcē aukstā udenī. Notīra, noskalo un sarīvē uz smalkās rīves, pārlej ar verdošu ūdeni. Trauku noslēdz un atstāj, lai mārrutki atdziest. Tad pievieno etiķi, sāli, cukuru un izmaisa. Sagatavotos mārrutkus liek mazās burciņās, aizvāko un uzglabā.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu nacionālie ēdieni/Ņ. Masiļūne.- Rīga: Jumava, 2004

 

 

Piesakies virtuves jaunumiem!


Raksts publicēts 15. Sep 2016 10:00



 

LAPAS KARTE