Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 4/5
    Violeta Fodina

    Ļoti jauka daktere...Ginekoloģijas jomā un neauglības risināšanai...

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Joku konkurss: Nedrīkst pīpēt!

Mazās Beātes joks: Ciemos atbraukusi radiniece. Kādu brītiņu ciemojusies, ceļas un saka - Jāiet ārā uzpīpēt! Mazā Beāte (3gadi) skaļi iesaucas - Neej, neej,  lūdzu,  pīpēt! Nedrīkst pīpēt, vēzis uzkritīs!   ______________________________________________________________________________________ Visus konkursam iesūtītos jokus lasi ŠEI

Skatīt visus jokus

Receptes » Salāti un uzkodas

Mājās gatavoti galda mārrutki (3)

Recepte / Salāti un uzkodas | Skatījumi 35951

Nav nemaz tik sarežģīti, ja vien tiec pāri grūtākajam - rīvēšanai
Foto: Shutterstock.com

Sastāvdaļas

1. Cukurs 24 - 40 g
2. Sāls 20 g
3. Ūdens 120 g
4. Mārrutku saknes 200 g
5. 3 % etiķis 80 g

Vispirms mārrutku saknes brīdi pamērcē aukstā udenī. Notīra, noskalo un sarīvē uz smalkās rīves, pārlej ar verdošu ūdeni. Trauku noslēdz un atstāj, lai mārrutki atdziest. Tad pievieno etiķi, sāli, cukuru un izmaisa. Sagatavotos mārrutkus liek mazās burciņās, aizvāko un uzglabā.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu nacionālie ēdieni/Ņ. Masiļūne.- Rīga: Jumava, 2004

 

 

Piesakies virtuves jaunumiem!


Raksts publicēts 15. Sep 2016 10:00



 

LAPAS KARTE