DELFI
tasty

Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 4/5
    Violeta Fodina

    Ļoti jauka daktere...Ginekoloģijas jomā un neauglības risināšanai...

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Loģisks spriedums

Trīsgadīgās dvīnītes kopā ar māmiņu aplūko fotogrāfijas, kurās redzamas vēl mazas bēbītes. Kādā foto redzama topošā māmiņa. Mazās interesējās, kāpēc viņai tik liels puncis. Saņēmušas atbildi, ka viņas ir mammai vēderiņā, viena no māsiņām sašutusi jautā: "Mamma vai tu mūs apēdi?" Piedalies AUGUSTA joku konkursā! Balva vair

Skatīt visus jokus

Baltais Eko

Dienas recepte

Marinētas baravikas
Kad mežā baravikas ir pārpārēm, tad ir laiks tās marinēt!

Receptes » Salāti un uzkodas

Galda mārrutki (3)

Recepte / Salāti un uzkodas | Skatījumi 21097

Sastāvdaļas

1. Cukurs 24 - 40 g
2. Sāls 20 g
3. Ūdens 120 g
4. Mārrutku saknes 200 g
5. 3 % etiķis 80 g

 

Vispirms mārrutku saknes brīdi pamērcē aukstā udenī. Notīra, noskalo un sarīvē uz smalkās rīves, pārlej ar verdošu ūdeni. Trauku noslēdz un atstāj, lai mārrutki atdziest. Tad pievieno etiķi, sāli, cukuru un izmaisa. Sagatavotos mārrutkus liek mazās burciņās, aizvāko un uzglabā.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu nacionālie ēdieni/Ņ. Masiļūne.- Rīga: Jumava, 2004

 

 

Piesakies virtuves jaunumiem!


Raksts publicēts 13. Sep 2009 16:00



 

LAPAS KARTE