Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 4/5
    Violeta Fodina

    Ļoti jauka daktere...Ginekoloģijas jomā un neauglības risināšanai...

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Mazais dusmojas

Raivo (3 gadi): "Mamm, nāc spēlēties ar mašīnām." "Es, tulīt nākšu." Raivo: "Nu, blin, Tu mani neklausi, es ar Tevi nedraudzēšos." :) Piedalies APRĪĻA joku konkursā! Balvā: Rūjienas saldējums 50 EUR vērtībā! Rūjienas saldējums, kas gatavots no dabīga piena un krējuma, ir gadsimtos pārbaudīta vērtība. Nesk

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Maltās gaļas kotletītes - recepte gan siltajam ēdienam, gan uzkodai
Ja fantāzija strādā, tad sanāk interesantas lietas (arī ēdamās)!

Receptes » Salāti un uzkodas

Galda mārrutki (3)

Recepte / Salāti un uzkodas | Skatījumi 24715

Sastāvdaļas

1. Cukurs 24 - 40 g
2. Sāls 20 g
3. Ūdens 120 g
4. Mārrutku saknes 200 g
5. 3 % etiķis 80 g

 

Vispirms mārrutku saknes brīdi pamērcē aukstā udenī. Notīra, noskalo un sarīvē uz smalkās rīves, pārlej ar verdošu ūdeni. Trauku noslēdz un atstāj, lai mārrutki atdziest. Tad pievieno etiķi, sāli, cukuru un izmaisa. Sagatavotos mārrutkus liek mazās burciņās, aizvāko un uzglabā.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu nacionālie ēdieni/Ņ. Masiļūne.- Rīga: Jumava, 2004

 

 

Piesakies virtuves jaunumiem!


Raksts publicēts 13. Sep 2009 16:00



 

LAPAS KARTE