Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 4/5
    Violeta Fodina

    Ļoti jauka daktere...Ginekoloģijas jomā un neauglības risināšanai...

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Kā mēra suņa apetīti

Henrijs (6 gadi) brālēniem stāsta pa savu suni: "Kad Rufuss izbāž mēli tik (pats demonstrē izbāžot mēles galiņu), viņš drusku sāk gribēt ēst, kad izdara šitā (izbāž mēli mazliet vairāk), viņš jau ļoti grib ēst, bet kad viņš izdara šitā (izbāž garu, garu mēli), Rufuss tūlīt kaut ko apēdīs!" Piedalies JŪLIJA joku ko

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Siltie vistas filejas - kāpostu salāti
Garšīgi ēdīsim!

Receptes » Salāti un uzkodas

Galda mārrutki (3)

Recepte / Salāti un uzkodas | Skatījumi 25881

Sastāvdaļas

1. Cukurs 24 - 40 g
2. Sāls 20 g
3. Ūdens 120 g
4. Mārrutku saknes 200 g
5. 3 % etiķis 80 g

 

Vispirms mārrutku saknes brīdi pamērcē aukstā udenī. Notīra, noskalo un sarīvē uz smalkās rīves, pārlej ar verdošu ūdeni. Trauku noslēdz un atstāj, lai mārrutki atdziest. Tad pievieno etiķi, sāli, cukuru un izmaisa. Sagatavotos mārrutkus liek mazās burciņās, aizvāko un uzglabā.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu nacionālie ēdieni/Ņ. Masiļūne.- Rīga: Jumava, 2004

 

 

Piesakies virtuves jaunumiem!


Raksts publicēts 13. Sep 2009 16:00



 

LAPAS KARTE