Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 5/5
    Sanita Cvetkova

    Ļoti laba vecmāte, piedalās dzemdībās, ļoti noturīga, saprotoša, mīļa, izplaīdzīga un visvislabākā :)

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Foršs atraudziņš!

Meita (3 g. 9 mēn.) pamodusies no miega, sēž uz poda un saka: "Man tūlīt būs foršs atraudziņš!'' :))  Šajā mēnesī balva grāmatas vairāk kā 50 EUR vērtībā no apgāda Zvaigzne ABC. FOTO: Attēlā redzmajām grāmatām ir ilustratīva nozīme.    Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT! Au

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Tomāti sālsūdenī - vakariņu uzkoda drēgnajām ziemas dienām
Konservējam, konservējam, konservējam!

Receptes » Salāti un uzkodas

Galda mārrutki (3)

Recepte / Salāti un uzkodas | Skatījumi 26562

Sastāvdaļas

1. Cukurs 24 - 40 g
2. Sāls 20 g
3. Ūdens 120 g
4. Mārrutku saknes 200 g
5. 3 % etiķis 80 g

 

Vispirms mārrutku saknes brīdi pamērcē aukstā udenī. Notīra, noskalo un sarīvē uz smalkās rīves, pārlej ar verdošu ūdeni. Trauku noslēdz un atstāj, lai mārrutki atdziest. Tad pievieno etiķi, sāli, cukuru un izmaisa. Sagatavotos mārrutkus liek mazās burciņās, aizvāko un uzglabā.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu nacionālie ēdieni/Ņ. Masiļūne.- Rīga: Jumava, 2004

 

 

Piesakies virtuves jaunumiem!


Raksts publicēts 13. Sep 2009 16:00



 

LAPAS KARTE