Pārdošanā "Krēslas" sērijas ceturtā grāmata "Rītausma"!

Sestdien, 12. septembrī Zvaigznes grāmatnīcās visā Latvijā sākusies Krēslas sērijas ceturtās grāmatas Rītausma tirdzniecība.

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

Tūkstošiem lasītāju Latvijā jau ir iepazinuši Stefanijas Meieres Krēslas sērijas pirmos trīs darbus – Krēsla, Jauns mēness un Aptumsums. Šie romāni ir iemīlēti, par tiem runā un raksta, tie ir mainījuši daudzu cilvēku priekšstatus par lasīšanu un literatūru, tie ir nodēvēti par narkotikām un vienām no labākajām šīs paaudzes grāmatām.

ASV Rītausma tika izdota 2008. gada 2. augustā, un jau pirmajās divdesmit četrās stundās tika pārdoti 1,3 miljoni eksemplāru no 3,7 miljonu lielā pirmā metiena, šādi uzstādot jaunu populārā izdevēja Hachette Book Group USA pirmajā dienā pārdoto grāmatu rekordu. Rītausma ir pēdējā un visapjomīgākā no Krēslas sērijas grāmatām, pēc tās iznākšanas Stefanija Meiere un viņas Krēslas sērija saņēma 2009 Kids' Choice Award, savā kategorijā pārspējot arī grāmatas par Hariju Poteru. Rītausma ir tulkota četrdesmit valodās, tā ir lasītāju mīlēta un kritiķu kritizēta, taču runā par šo grāmatu gandrīz ikviens.

Rītausma ir turpinājums stāstam par Edvarda un Bellas mīlestību, tas ir galvu reibinošs ceļojums abu mīlētāju pasaulē, kur iespējams ir teju itin viss. Lasītāji šajā grāmatā radīs atbildes uz daudziem jautājumiem, kuri virmojuši jau kopš pirmās Krēslas sērijas grāmatas izlasīšanas: kuru Bella izvēlēsies – Edvardu vai Džeikobu? Vai Edvards un Bella apprecēsies? Vai Bella kļūs par vampīru? Un ja tā – vai meitene spēs pielāgoties jaunajai dzīvei? Tik daudz jautājumu, un šajā grāmatā jūs radīsiet atbildes uz tiem visiem. Rītausma ir pārsteidzošs, krāšņs un visaptverošs vēstījums, kas noslēgs, iespējams, šobrīd pasaulē populārāko mīlētāju – Edvarda un Bellas – cīņu par mīlestību, izdzīvošanu un nākotni.

Vairāk par Krēslas sēriju meklē www.zvaigzne.lv

Reklāma
Reklāma