Ziedkāpostu salāti

 09. septembris 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 10213



 

Ziedkāpostu galviņu sadala rozetēs un dažas minūtes vāra ūdenī, kam pievienots nedaudz etiķa un sāls. Tad ūdeni nolej, ziedkāpostus atdzesē. Gurķus sagriež kubiņos, sieru uz sakņu rīves sarīvē.

Majonēzei pieliek nedaudz cukura, sasmalcinātas dilles, sarīvēto sieru, izmaisa, pārlej ziedkāpostu rozetēm un gurķiem, izcilā. Salātus rotā ar ziedkāpostu rozetēm, dillēm.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu nacionālie ēdieni/Ņ. Masiļūne.- Rīga: Jumava, 2004

Sastāvdaļas

1. Cukurs, dilles
1/2 glāze
2. Majonēze
1/2 glāze
3. Etiķis, sāls
4. Siers (piem. latvijas)
100 g
5. Mazsālīti gurķi
2 gab
6. Ziedkāposti
1 galviņa


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk