Cidoniju limonāde

 07. septembris 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 5821



 

Cidoniju augļus sagriež plānās šķēlītēs, pārlej ar ūdeni, pievieno noskalotas priežu skujas, uzvāra, ļauj 2 - 3 stundas ievilkties, nokāš. Šķidrumam pievieno cukuru, uzvāra un atdzesē.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu nacionālie ēdieni/Ņ. Masiļūne.- Rīga: Jumava, 2004

Sastāvdaļas

1. Cukurs
75 - 100 g
2. Cidoniju augļi
100 g
3. Ūdens
1 l
4. Priežu skujas
1/2 glāze


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk