Dārzeņu salāti

 07. septembris 2009 19:00 Recepte  skatījumi: 5367



 

Vārītus kartupeļus, burkānus un nomizotus gurķus sagriež kubiņos, cieti vārītas olas sasmalcina. majonēzi samaisa ar krējumu, pieliek garšvielas un iecilā salātu sastāvdaļas. Kārto salātu traukā, rotā ar zaļumiem.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu nacionālie ēdieni/Ņ. Masiļūne.- Rīga: Jumava, 2004

Sastāvdaļas

1. Galda mārrutki, zaļumi
2. Kartupeļi
100 g
3. Konservēti gurķi
100 g
4. Burkāni
50 g
5. Konservēti zaļie zirnīši
50 g
6. Olas
2 gab
7. Majonēze
50 g
8. Krejums
50 g
9. Sāls, cukurs, maltie pipari


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk