Klasiskais aroniju sīrups

 06. septembris 2009 18:00 Recepte  skatījumi: 16684



Ūdenim pievieno ķiršu lapas, vāra 4 - 5 minūtes, izkāš. Pēc tam pievieno 0,5 kg cukura, uzvāra, pievieno 1 ēdamkaroti citronskābes un verdošu pārlej ogām, atstāj 24 stundas ievilkties. Tad nokāš, šķidrumam pievieno 1 kg cukura un 1 ēdamkaroti citronskābes, karsē vārīšanās temperatūrā 30 minūtes.

Sastāvdaļas

1. Cukurs
1 1/2 kg
2. Ūdens
2 l
3. Aronijas
1 kg
4. Ķiršu lapas
3 saujas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk