Ābolu sulas želeja

 04. septembris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 8481



 

1 glāzē ābolu sulas uzbriedina želatīnu. Atlikušo sulu uzvāra un pievieno sulu ar uzbriedināto želatīnu. Karsē, līdz želatīns izšķīst.

Pasniedz ar saputotu putukrējumu.

Šādi var pagatavot arī citu augļu un ogu sulu želejas.

 

Recepte no grāmatas: Ikdienai un svētku galdam/Ņ. Masiļūne. – Rīga: Avots, 1982

Sastāvdaļas

1. Želatīns
15 g
2. Dzidra ābolu sula
2 glāzes


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk