Nozagts Pugačovas mazdēls

Allas Pugačovas meitai Kristīnei Orbakaitei nozagts dēls. Jūlija beigās, kad Jūrmalā notika konkurss Jaunais vilnis 11 gadus vecā Denija tēvs, uzņēmējs Ruslans Baisarovs zēnu paņēma pie sevis baudīt vasaras brīvlaiku, taču vēl pat 1. septembrī Denijs nav atdots atpakaļ mātei.

Foto: www.kasjauns.lv. Attēlā: Alla Pugačova, Kristīne Orbakaite un vecākais no primadonnas mazdēliem Ņikita 2008. gadā ierodas uz MuzTV balvas pasniegšanas ceremoniju.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: www.kasjauns.lv. Attēlā: Alla Pugačova, Kristīne Orbakaite un vecākais no primadonnas mazdēliem Ņikita 2008. gadā ierodas uz MuzTV balvas pasniegšanas ceremoniju.

Denijs ir otrs Pugačovas mazdēls no Kristīnes otrās laulības. Pirmajā laulībā dzimis Ņikita. 
Kā stāsta Orbakaites menedžeris, šobrīd Kristīnei ar Deniju nav iespējams sazināties. Zināms tikai, ka Denijs atrodas kaut kur Maskavā vai Maskavas apgabalā.
2000. gadā pēc Orbakaites un Baisarova skandalozās šķiršanās prāvas Denijs, kuram tobrīd bija divi gadi, palika dzīvot pie mātes. Vecāki centās uzturēt savstarpēji korektas attiecības un tēvam bija iespēja redzēt dēlu jebkurā laikā.
Šoreiz Baisarovs solīja Deniju aizvest uz Francijas Disnejlendu. Robežas šķērsošanai bija nepieciešami visi bērna dokumenti. Vēlāk izrādījās, ka Baisarovs dēlu aizvedis uz Čečeniju, kur tuvākajā laikā Groznijas rajona tiesa lems par to, kur bērnam būtu jādzīvo.
„Pugačovas čečenu znots Groznijas tiesā ir iesniedzis vairākus dokumentus. Orbakaitei klāt neesot, ir pieņemti lēmumi, par kuriem bērna māte nav informēta. Šī iemesla dēļ viņa nav varējusi piedalīties tiesas procesos, lai izteiktu savu viedokli,” raksta krievu mediji.
1. septembrī Pugačova ar Orbakaiti, lai atrisinātu radušos situāciju, vērsušās arī kādā no Maskavas tiesām. Primadonna pieprasa, lai tiesas prāva būtu slēgta.


Allas Pugačovas mazdēls Denijs ar tēvu Ruslanu Baisarovu.

Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma