Karstā sviestmaize ar cāli un bumbieriem

 28. aprīlis 2015 21:45 Recepte  skatījumi: 16528

Mazliet neparasta sviestmaize!



Foto: Shutterstock.com

Starp maizes šķēlēm var ielikt arī kādu sīpola šķēlīti veselībai.


 

Sviestmaizes var gatavot no cepta, grilēta vai vārīta tītara vai cāļa. Gaļu ieslīpi sagriež šķēlītēs. Maizes rikas apgrauzdē. Apziež ar margarīnu. Uz maizes rikām liek gaļu.

Bumbierus nomazgā, nomizo un pāršķeļ uz pusēm. Izņem serdītes. Augļus sagriež plānās šķēlītēs. Bumbieru šķēlītes kārto uz sviestmaizēm. Uzkaisa rīvēto sieru.

Maizi cep 225 grādos apmēram 10 minūtes, līdz siers izkusis un ieguvis skaistu krāsu.

Karstmaizītes pasniedz ar salātu lapām un tomātiem.

Sastāvdaļas

1. Rīvēts siers
2. Bumbieri
3. Sviests vai margarīns
4. Baltmaizes rikas
5. Cāļa gaļa


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk